Přeskočit na obsah

Konkurz KM ŠSPK na dosud neobsazené akce

KM ŠSPK vyhodnotila konkurzy na krajské akce mládeže pro sezónu 2024/2025 (viz třetí zápis ze schůze KM ŠSPK). Jelikož zůstává několik akcí stále neobsazených, KM ŠSPK vyhlašuje druhé kolo konkurzu na níže uvedené akce.

Komise mládeže ŠSPK vyhlašuje 2. kolo konkurzu na pořádání KP juniorů 2025 (26. – 27. dubna 2025), OP škol pro okresy PM+PJ+RO (leden/únor 2025) a 2. Víkendové soustředění 2025 (26. – 28. září 2025). Pořadatel je povinen řídit se Obecnými pravidly pro soutěže řízené KM ŠSPK pro sezónu 2024/2025.

Termín přihlášek do konkurzu: neděle 6. října 2024. Přihlášky zasílejte na e-mail KM: komisemladezsspk@seznam.cz. Následně bude konkurz vyhodnocen.

Pořadatele pro jednodenní akce KTCM dojedná koordinátor KTCM Václav Hrdlička.

Na 1. Víkendové soustředění 2025 se přihlásili dva pořadatelé (ŠK Sokol Klatovy a ŠK Líně). Jelikož se jedná o poměrně velikou akci, KM ŠSPK se rozhodla oslovit oba dotčené oddíly o zaslání dalších podrobnějších informací o akci, jako například cena pořádání, kapacita ubytování, trenérské zajištění apod. Na základě zaslaných informací KM ŠSPK vybere z těchto dvou zájemců pořadatele akce.

Termín zaslání potřebných doplňujících informací: neděle 6. října 2024. Přihlášky zasílejte na e-mail KM: komisemladezsspk@seznam.cz. Následně bude konkurz vyhodnocen.

KM ŠSPK zajistí uspořádání krajských přeborů – postupových akcí. V případě, že se pro nějakou z nepostupových akcí nenajde pořadatel, bude příslušná akce zrušena.

KM ŠSPK si ze závažných důvodů vyhrazuje právo na změnu termínů, akcí či změnu pořadatele.

Přílohy